Investeren in duurzame zonnepanelen

Iedereen wil tegenwoordig een stukje duurzamer leven, en met de huidige klimaatveranderingen wordt het wel steeds duidelijker dat dat van groot belang is.

Een dag in de week geen vlees eten, 5 minuten korter douchen en noem het maar op.

Allemaal kleine veranderingen die allemaal bijdragen aan een duurzamere wereld.

Maar wat als ik u vertel dat het mogelijk is om duurzamer te leven en zo ook nog eens zelf geld te besparen, dat wil iedereen toch?

 

Zonnepanelen worden tegenwoordig steeds populairder en de overheid maakt het momenteel ook erg aantrekkelijk om te investeren in zonnepanelen. Ik hoor u al denken, nieuwe zonnepanelen kunnen best prijzig zijn. Zo moet u zonnepanelen zien als een investering, op lange termijn bespaart u er ontzettend veel geld mee en u leeft een stuk duurzamer.

Een groot voordeel aan zonnepanelen is dat u de BTW kunt terugvragen en naast dit ook nog gebruik kun maken van de salderingsregeling. Gemiddeld besparen onze klanten wel €800,- per jaar op hun energierekening. Zo ziet u maar dat u ontzettend veel kan besparen met het plaatsen van zonnepanelen en u ook nog eens uw steentje bijdraagt aan een duurzamere wereld.

 

Met al 18 jaar ervaring bent u bij SolarBox aan het juiste adres als het gaat om duurzame zonnepanelen. Wij zijn volledig erkend en gecertificeerd als zonnepanelen installateur en de door ons samengestelde en geplaatste systemen staan bekend door het behalen van een zeer hoog nettorendement. Wij snappen namelijk dat u een zo hoog mogelijk rendement wilt behalen met u investeringen en dit vinden wij ook erg belangrijk. Onze geselecteerde zonnepanelen zijn van de beste kwaliteit en gaan jaren lang mee. Door al deze jaren heen leveren de zonnepanelen van SolarBox nog steeds de hoogste besparingen met de minste ongemakken.

 

Bij SolarBox bieden wij informatieavonden waarbij u alles te weten komt over zonnepanelen, zo kunt u met de juiste kennis een goede keuze maken die bij u past. Wij maken altijd een zeer uitgebreide offerte op maat, zo ziet u meteen een overzicht. Deze offerte bespreken wij daarna samen bij ons op kantoor en na dit gesprek komt er een gespecialiseerde bij u thuis om uw situatie te bekijken. Is alles helemaal rond en zijn de keuzes gemaakt? Dan komen onze ervaren en vriendelijke monteurs het systeem bij u plaatsen, dit gebeurt meestal al binnen een dag.

U krijgt een uitgebreide uitleg over het systeem zodat u niet voor verassingen komt te staan en een app waarop u gemakkelijk uw besparingen kunt volgen.

 

Nu u wat meer informatie weet over zonnepanelen en hoe wij te werk gaan, bent u wellicht wel geïnteresseerd in zonnepanelen. Op onze website kunt u nog meer informatie vinden over onze zonnepanelen en werkzaamheden. Wilt u direct contact? Ons team staat voor u klaar met alle antwoorden op uw vragen.

Gerelateerd bericht