Tips bij EPP dozen bestellen

Als onderneming moet je wellicht soms wat vervoeren, hiervoor is in de meeste gevallen een doos nodig. Echter, kan het zijn dat bepaalde producten gekoeld vervoerd moeten worden. Etenswaren, fruit, medicijnen en koude producten moeten bijna altijd verkoeld blijven bij vervoer. Het is moeilijk om hier een verpakking voor te vinden, maar met EPP dozen bestellen kom je al heel ver. De EPP dozen zijn isolerende dozen gemaakt van Expanded Poly Propyleen en is 100% recyclebaar.

Dit maakt de doos ook duurzaam en voor je onderneming kan dit van groot belang zijn. De EPP dozen hebben een hoge isolatiewaarde en dit komt door het samengedrukte materiaal, zo is de doos geschikt voor herhaaldelijk gebruik. Meer weten over EPP dozen bestellen? Lees het artikel dan eens grondig door.

EPP dozen bestellen: praktisch gebruik

Wanneer je EPP dozen bestellen wilt, kun je een praktisch gebruik verwachten. De dozen hebben namelijk een speciale bewerking van de binnenkant. Zo zijn de EPP dozen eenvoudig te reinigen voor hergebruik. EPP is ook bestand tegen schoonmaakmiddelen en kan ook goed tegen verschillende chemicaliën. Dit betekent dat de EPP dozen een lange levensduur hebben en hiermee bespaar je dus geld.

Bovendien zijn de EPP dozen makkelijk stapelbaar en zijn door de handvaten en het lichte gewicht eenvoudig te gebruiken. Om compartimentering mogelijk te kunnen maken beschikt de doos over een inzetdeel voor verschillende koelelementen en sleuven. Over het algemeen kun je de EPP dozen voor verschillende doeleinden inzetten en zijn ze makkelijk te gebruiken.

Voor wat wil je EPP dozen bestellen?

Er zijn verschillende redenen waarom je EPP dozen wilt bestellen. Wanneer je je goederen bevroren of gekoeld wilt vervoeren, is het aangeraden om voor een goede isolatie te zorgen. Je kunt dit alleen doen door middel van isolerende verpakking dozen en deze zijn vrij uniek. Door een isolerende verpakking doos te gebruiken, blijven de goederen dus langer op de gewenste temperatuur en heb je hier geen last van. Zorg er wel voor dat de EPP dozen een hoge kwaliteit hebben, zodat er niets mis kan gaan met de gekoelde producten.

Welke koelelementen

Wanneer je EPP dozen gaat gebruiken, moet je wel een keuze maken uit de juiste koelelementen. De koelelementen zijn iets waar je zelf voor moet zorgen en deze moet je ook bestellen. Je kunt bijvoorbeeld droogijs en gekoelde gelpacks gebruiken als koelelement, maar je kunt deze ook combineren. Met deze combinatie verhoog je de isolatiewaarde van de EPP dozen en zorgt dat ervoor dat het product goed gekoeld blijft.

Kijk op het internet

EPP dozen bestellen, hoe doe je dat? Eenvoudig, want op het internet is het makkelijk om een aanbieder te vinden. Je kunt door het zoekwoord ‘EPP dozen bestellen’ in te typen in de zoekmachine van Google, makkelijk veel aanbieders vinden. Kijk tussen de aanbieders naar de geschikte aanbieder en kijk hier goed naar het product. Controleer de kwaliteit, service en de prijs en vergelijk verschillende aanbieders met elkaar. Wil je EPP dozen op maat laten maken? Neem contact op met de aanbieder en kijk wat er allemaal mogelijk is.

Gerelateerd bericht