Tips en trucs: kinderen naar buiten krijgen

Voor je het weet is het weer zomer en back-to-school routines zijn op gang. Maar niet getreurd! De daling van het seizoen wordt geleverd met vreugde en kansen in overvloed.  Het koelere weer is  een goed moment om kinderen kennis te laten maken met nieuwe  buitenactiviteiten en om de veranderende kleuren in zich op te nemen. Om ze thuis lekker hun gang te laten gaan neem je een kijkje op hetspeelgoedpaleis.com.

Hier zijn onze beste tips en trucs om kinderen kennis te laten maken met buitenplezier en ze het hele seizoen actief te houden:

Creëer een routine

Een eenvoudige routine is een handige manier om kiddos te laten weten dat het naar buiten gaan niet alleen gaat over het krijgen van punt A naar punt B. Probeer het nemen van een korte wandeling in de  ochtend of avond  –  het is een kans om te genieten van de verse lucht, maar het is ook een duidelijk signaal dat de dag begint (of eindigt) die kinderen kunnen oppikken. Dit kan helpen bij het structureren van uw dag en is een goede oefening voor iedereen. En of de zon nu opkomt of ondergaat, er zijn zeker kleurrijke bladeren om onderweg te verzamelen!

Maak er een spelletje van

Kinderen aanmoedigen om buiten te spelen is een beproefde manier van ouderschap, en het kan dubbel zo effectief zijn als kinderen wat inspiratie krijgen. Stuur ze dus niet zomaar naar buiten. Stuur ze in plaats daarvan op een zoektocht!

Een geweldige manier om ze te helpen de achtertuin met nieuwe ogen te zien, is door een speurtocht op te zetten. Je zou wat speelgoed in de tuin kunnen verbergen om door kleine avonturiers te worden gered of op Moeder Natuur leunen voor een beetje redding. Met een insecten vangset zoals de Bug Bungalow in de hand, kunnen kinderen bekende hoekjes en gaatjes verkennen terwijl ze een lijst met kruipende beestjes afvinken.

Parkeer buiten (en neem een ​​picknick mee!)

Een deel van wat buitenspelen zo leuk maakt, is het gevoel van avontuur en ruimte dat het kinderen geeft – de vrijheid om te rennen, te verkennen en te ontdekken. Dat betekent dat je soms iets nodig hebt dat iets groter is dan een achtertuin!

U kunt bijvoorbeeld de hele dag doorbrengen met het verkennen van de kenmerken van een plaatselijk stadspark. Grotere parken bieden beboste paden om te wandelen, en kleintjes kunnen gevederde vrienden in de vijvers en beekjes bespioneren! De grote open ruimtes zijn ook geweldig om met het gezin te spelen na een lekkere picknick. Een spelletje frisbee met onze vliegende  Disc-Oh  is precies wat je nodig hebt om iedereen weer in beweging te krijgen!

Ga op pad

Ah, het buitenleven. We hebben het over bergen en bossen en… trailmix! Wandelen in een nationaal of staatspark is een buitenavontuur waar het hele gezin van kan genieten en het is een geweldige manier om jonge kinderen te interesseren voor wilde dieren en het milieu.

Een paar dingen om te onthouden:

  • Kies een parcours voor alle leeftijden.
  • Check in bij het park personeel bij de trailhead.
  • Pak veel snacks in!

Of je nu een lus loopt of een heen-en-weer-pad, je zult blij zijn dat je de nodige voorzieningen hebt meegenomen om iedereen energie te geven. Natuurlijk is het ook een goed idee om wat klein speelgoed mee te nemen om kleine handjes mee bezig te houden, maar de kans is groot dat kinderen in de ban zijn van het gepiep, gekraak en tweets – de muziek van het wild! Oh, en nog een laatste pro-tip: iedereen houdt van snoep in hun trailmix.

Dat is het voor de tips en trucs, maar nu het is aan jou om te kiezen voor een outdoor avontuur voor het hele gezin! Hierbij horen natuurlijk ook wat kinderspeelgoed bij. Met een breed aanbod aan kinderspeelgoed zal Het speelgoedpaleis jou helpen de beste speeltjes uit te kiezen voor jouw kinderen!

Gerelateerd bericht